logo print

Wegbeschrijving

Komende van de E17

Komende van de E17 volg je richting Lokeren centrum. Na de eerste verkeerslichten blijf je op de rechterrijstrook en buig je verderop rechts af. Daarna sla je onmiddellijk links af (ter hoogte van het gebouw KBC). Aan de tweede zijstraat rechts sla je rechts af, dit is de Lepelstraat. Na ongeveer 100 meter zie je het ziekenhuis aan je rechterzijde. Hier bevindt zich de bezoekersparking.

Opgelet! Indien je niet links afslaat ter hoogte van het KBC-gebouw nader je het ziekenhuis langs de andere kant. Het is verboden om aan het kruispunt met de Lepelstraat, komende van de Martelarenlaan links af te slaan!

Komende via de N70 vanuit richting Gent

Komende van de N70 vanuit richting Gent volg je de ring rond Lokeren. Volg de wegbewijzering richting E17 door aan de lichten rechts af te slaan. Aan de derde verkeerslichten sla je links af, waarna je onmiddellijk opnieuw links afslaat (ter hoogte van het gebouw KBC). Aan de 2de zijstraat rechts sla rechts af, dit is de Lepelstraat. Na ongeveer 100 meter zie je het ziekenhuis aan je rechterzijde. Hier bevindt zich de bezoekersparking.

Komende van de N70 vanuit richting Sint-Niklaas

Komende van de N70 vanuit richting Sint-Niklaas sla je ter hoogte van het eerste rondpunt links af. Na 100 meter negeer je de eerste zijstraat rechts. Op het volgende kruispunt sla je rechts af en volg je tot aan de volgende verkeerslichten. Hier rijd je rechtdoor en de hoofdingang van het ziekenhuis is ongeveer 150 meter verder aan de linkerkant. Hier bevindt zich de bezoekersparking.

Komende vanuit Lokeren centrum

Komende vanuit Lokeren centrum neem je de Sportlaan. Aan het eerste kruispunt met lichten sla je rechts af, dit is de Lepelstraat. Na ongeveer 150 meter zie je het ziekenhuis op je linkerkant. Hier bevindt zich de bezoekersparking.

AZL via Google Maps
Nachtingang

Tussen 22.00 en 06.00 uur via Zelestraat (ingang spoed)

Wanneer je na 22 uur ’s avonds en vóór 6 uur ’s morgens het ziekenhuis wil bereiken, dien je dit te doen via de nachtingang. De nachtingang is dezelfde ingang als van de huidige spoedopname, gelegen in de Zelestraat.

‘s Nachts zal de hoofdingang in de Lepelstraat steeds gesloten zijn.