logo print

Na de ingreep

Na de ingreep blijf je nog een korte tijd op de ontwaakzaal voor verdere observatie van de diverse parameters (bloeddruk, pijncontrole enz.), waarna je teruggebracht wordt naar het dagziekenhuis en een kamer krijgt toegewezen. Je begeleider mag pas vanaf dan bij je op de kamer. Op je kamer zal de verpleegkundige je verder opvolgen onder andere door het observeren van je bloeddruk, hartslag, temperatuur, pijn enz.

Vertrek

De behandelend arts, de anesthesist of de verpleegkundige medewerker van het dagziekenhuis zal met jou bespreken wanneer je naar huis kan gaan.

Je mag het dagziekenhuis enkel onder begeleiding verlaten. Het is niet toegestaan de eerste 24 uur een voertuig, bromfiets, fiets of machine te bedienen. Zorg dat je iemand hebt voor vervoer en dat de eerste 24 uur na je ontslag iemand bij je thuis aanwezig is ter ondersteuning. 

Factuur

Alle betalingen voor heelkundige ingrepen, onderzoeken en behandelingen gebeuren via de ziekenhuisfactuur die je per post krijgt toegestuurd.Klik hier voor meer informatie over de factuur en de contactgegevens indien er vragen of onduidelijkheden zijn.

Opmerkingsformulier

Jouw opmerkingen en suggesties stellen ons in staat, waar nodig, de dienstverlening in het AZ Lokeren bij te sturen. Vul hiervoor het opmerkingsformulier gerust in. Klik hier voor meer info hierover.