logo print

Inschrijven voor opname

De dag van de ingreep of het onderzoek meld je je aan bij het onthaal aan de ingang van het ziekenhuis. Hierna ga je naar de wachtzaal van het dagziekenhuis, gelegen in de nieuwbouw (blok B). Ga met de lift en druk op B2. Een verpleegkundige zal je daar komen halen. Gelieve je niet verder dan de wachtzaal te begeven. Het kan zijn dat een patiënt, die na jou is binnen gekomen, eerst bediend wordt. Dit heeft te maken met de volgorde en aard van de ingrepen die gepland zijn.

Gelieve slechts 1 begeleider mee te nemen op de dag van je opname.

Het is van belang dat je vooraf goed bent geïnformeerd in verband met de voorbereidende onderzoeken zoals bloedafnames en radiologische beelden zodat de dag van de ingreep alle nodige gegevens beschikbaar zijn. Stel hieromtrent gerust vragen aan je behandelend arts of huisarts. Klik hier voor meer info en ga naar de pagina 'Voorbereiding'.

 

Info

De dag voor de ingreep belt een medewerker van het telesecretariaat je tussen 15 en 18 uur op om je het uur van opname mee te delen (behalve voor patiënten van dr. Dedoncker en orthopedische patiënten). Indien je opname gepland is op maandag zal je vrijdag gebeld worden. Heb je geen telefoon gekregen? Bel dan zelf even naar het dagziekenhuis op tel. 09 340 82 50 (tussen 18 en 19 uur).