logo print

Uitnodiging Dag tegen Kanker 2017

Elke derde donderdag van oktober organiseert Kom op tegen Kanker de Dag tegen Kanker. Dit jaar is dat op 19 oktober. Ook het AZ Lokeren zet naar jaarlijkse gewoonte de schouders onder het project.

Op 19 oktober 2017 zijn er tal van activiteiten voor kankerpatiënten en hun naasten, maar ook voor bezoekers en iedereen die kankerpatiënten wil steunen.

Wat staat er op het programma?

Gele lintjes worden uitgedeeld aan bezoekers en medewerkers. Een geel lintje opspelden bewijst dat je de strijd tegen kanker een warm hart toedraagt.

Trap je gezond

In de inkomhal zal tussen 10.00 uur en 16.30 uur een sappentrapper staan. Toon mensen met kanker dat je aan hen denkt en kom een gezonde smoothie trappen, onder begeleiding van onze professionele oncohulpverleners zoals diëtisten, psychologen en oncoverpleegkundigen. Er wordt ook een stand voorzien met bijkomende informatie.

Verwennamiddag

Kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten en hun naasten zijn van 13030 uur tot 17.00 uur welkom in de vergaderzaal K200 op de tweede verdieping voor een verwennamiddag. Er bestaat tevens de mogelijkheid tot lotgenotencontact.