logo print

Gedeeltelijke heropstart bezoekregeling vanaf woensdag 26 mei

Vanaf woensdag 26 mei zal bezoek opnieuw beperkt mogelijk zijn in het ziekenhuis.

Nadat het ziekenhuis op 2 oktober de deuren opnieuw moest sluiten voor bezoekers, wordt vanaf 26 mei de bezoekregeling weer gedeeltelijk heropgestart.

Voor wie? Voor patiënten vanaf opnamedag 6 en na 2 negatieve Covid-screenings.

Hoe? Bezoek zal mogelijk zijn, liefst door één vaste bezoeker, maximaal 3 keer per week voor telkens maximaal één uur, op weekdagen tussen 14.30 en 20.00 uur, in het weekend van 14.30 tot 16.00 uur.

Uitzonderingen? De geldende uitzonderingen voor patiënten op intensieve zorgen, voor palliatieve patiënten en op de kraamafdeling blijven van toepassing. Patiënten in isolatie kunnen geen bezoek ontvangen.


Kom je op bezoek, hou dan rekening met de voorzorgsmaatregelen. Mondmaskerdracht is van toepassing in het hele ziekenhuis, ook op de kamer van de patiënt. Ontsmet je handen bij het betreden en verlaten van ziekenhuis en kamer. Verlaat de kamer niet met de patiënt, ga niet op wandel doorheen het ziekenhuis. Respecteer de maximale bezoekduur.

Dien je in quarantaine te blijven? Testte je positief op Covid-19? Heb je symptomen van Covid-19, zoals koorts of hoesten? Kom dan niet op bezoek.

Enkel door rekening te houden met bovenstaande kunnen we de veiligheid garanderen van onze patiënten, medewerkers en artsen.