logo print

Dankjewel vrijwilligers!

Naar jaarlijkse gewoonte zetten wij onze vrijwilligers tijdens de ‘Week van de vrijwilliger’ in de bloemetjes. In het WZC Ter Durme werd op 6 maart een etentje aangeboden aan alle vrijwilligers van het woonzorgcentrum, het AZL en de Minder Mobielencentrale.

Vrijwilligers, ze zijn goud waard, in alle geledingen van de maatschappij en al helemaal in een ziekenhuis. Het zijn extra helpende handen die het werk van de logistiek medewerkers en verpleging een pak lichter maken. Daarbovenop is er het sociale aspect: waar het voor de verpleging soms te druk is om een praatje te slaan, kunnen de vrijwilligers troosten, luisteren, babbelen enz.

Dus dankjewel Annie (schoonheidszorgen Kom op tegen kanker), Nelly (interne/midcare), Patrick (geriatrie), Simonne (heelkunde B), Annie (interne/midcare), Francoise (heelkunde B) en Marina (geriatrie)!

Ook vrijwilliger worden in het AZ Lokeren?

Ben je geïnteresseerd om vrijwilliger te worden in het AZ Lokeren, of ken je personen die interesse hebben? Ben je bereid om je enkele uren per week in te zetten voor de patiënten van het AZ Lokeren, en kan je je vinden in het vastomlijnde takenpakket? Ben je sociaal ingesteld en zoek je nog een maatschappelijk relevante invulling van je tijd?

Contacteer dan Marleen Van Rijsselberghe, tel. 09 340 83 66.