logo print

Bezoekers

Algemene maatregelen ingesteld op 14 maart 2020 (t/m 3 april) 

Vanaf zaterdag 14 maart 2020 wordt alle bezoek verboden, met uitzondering van volgende groepen: 

  • Stagiairs.
  • Eén ouder (of gelijkgesteld) van kinderen van minder dan 18 jaar die op pediatrie of neonatologie liggen.
  • Er is geen bezoek mogelijk op de kraamafdeling. Enkel de partner mag de mama in spe bijstaan mits enkele richtlijnen. Klik hier voor meer informatie.
  • Onmiddellijke naasten van personen die in kritieke of eindelevensfase zijn.
  • Begeleiding bij noodzakelijke consultaties of onderzoeken door maximum 1 (vertrouwens)persoon.

Initiatieven voor het AZL

We worden momenteel gecontacteerd door heel veel personen en bedrijven met goedbedoelde en zeer hartverwarmende initiatieven. Heel wat mensen en bedrijven willen taarten, cake en andere voedingswaren afleveren voor onze medewerkers. Dit is fantastisch. Het is mooi te zien hoe de bevolking uit Lokeren en omgeving ons steunt. We appreciëren dit enorm!
Echter, we dienen ons strikt te houden aan de restricties, we dienen de opgelegde maatregelen te respecteren, kwestie van hygiëne maar vooral dienen we er op te letten dat we onze medewerkers en patiënten extra beschermen. Vandaar dat we niet (meer) kunnen ingaan op al jullie mooie voorstellen.
Willen jullie onze medewerkers toch graag in de bloemetjes zetten? Dat kan nog steeds.
Spandoeken, lichtshows, een bloemetje, een kaartje of tekening, maar gewoon ook lieve steunbetuigingen en mooie woorden kunnen momenteel het personeel een hart onder de riem steken.
Toch taarten, cake, koekjes en ander lekkers leveren? Dit kan bij wijze van 'dank u' nadat de coronacrisis achter de rug is en we het 'gewone' dagdagelijkse leven weer kunnen aanvatten. Na een zware periode zal het op dat ogenblik zeer welkom zijn.
Draag intussen zorg voor jezelf en voor anderen.