logo print

16
nov
Praatcafé - ‘VerRIJKende voeding’

Het praatcafé is een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

 

Graag nodigen we jullie uit op ons volgende praatcafé voor mensen geconfronteerd met kanker en hun naasten. 

‘VerRIJKende voeding’ door de voedingsdeskundigen van het AZ Lokeren

Proef zelf hoe je je voeding kan verRIJKen met lekkere, eenvoudige en alledaagse producten. Amy De Coen en Charlotte Stevens, voedingsdeskundigen van het oncologisch team in het AZ Lokeren, demonstreren hoe je op een eenvoudige manier je voeding dit tikje extra voedingswaarden kan meegeven.
Kom gerust mee proeven!

Wat is een praatcafé?

Vanuit de behoefte aan lotgenotencontact bij heel wat mensen met kanker en hun omgeving, organiseert het AZ Lokeren samen met Kom op tegen Kanker een praatcafé binnen je regio. Het praatcafé doet hierbij dienst als een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

Alle activiteiten zijn gratis. Inschrijven is gewenst.

Voor wie?

Mensen geconfronteerd met kanker. Ook familie en vrienden zijn welkom.

Wanneer?

Donderdag 16 november 2017 van 14 - 16 uur.

Waar?

AZ Lokeren, vergaderzaal 5de verdieping.

Nadien is er ruimte voor een babbel met lotgenoten, de vrijwilligers van de Vlaamse Liga tegen Kanker en het supportteam van het AZ Lokeren.

Meer info en inschrijving (ten laatste tegen 8 november 2017)