logo print

08
feb
Praatcafé - Look good, feel better

Het praatcafé is een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

 

Graag nodigen we jullie uit op ons volgende praatcafé voor mensen geconfronteerd met kanker en hun naasten. 

’Look good, feel better: verzorging en make-up voor kankerpatiënten’ door Kom op tegen Kanker

Je hebt een grauwe teint, je verliest je haar en wenkbrauwen, je hebt een vermoeide uitstraling? Dat is niet prettig, maar wel heel normaal. Door de ziekte kan je lichaam het hard te verduren krijgen. Ook de behandelingen kunnen voor onaangename nevenwerkingen zorgen. Een schoonheidsspecialiste van Kom op tegen Kanker vertelt je hoe je er snel beter kunt uitzien met een verzorgde huid, een leuk sjaaltje enz. Gedurende de workshop proberen we alles samen uit.

Wat is een praatcafé?

Vanuit de behoefte aan lotgenotencontact bij heel wat mensen met kanker en hun omgeving, organiseert het AZ Lokeren samen met Kom op tegen Kanker een praatcafé binnen je regio. Het praatcafé doet hierbij dienst als een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

Alle activiteiten zijn gratis.

Voor wie?

Mensen geconfronteerd met kanker. Ook familie en vrienden zijn welkom.

Wanneer?

Donderdag 8 februari van 13.30 - 16.30 uur.

Waar?

AZ Lokeren, vergaderzaal 5de verdieping.

Nadien is er ruimte voor een babbel met lotgenoten, de vrijwilligers van de Vlaamse Liga tegen Kanker en het supportteam van het AZ Lokeren.

Meer info en inschrijving (ten laatste tegen 31 januari 2018)