logo print

21
jun
Praatcafé - Vermoeidheid tijdens en na kanker

Het praatcafé is een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

 

Vermoeidheid tijdens en na kanker

Eén van de meest voorkomende klachten tijdens en na kanker is vermoeidheid. Hoe spaar je wat energie en zorg je dat je activiteiten kan doen? Hoe breng je je conditie terug op peil en hoe leer je omgaan met deze nieuwe grenzen? Kom naar ons volgende praatcafé en kom hier alles over te weten! We zoeken samen naar handvaten die helpend zijn en maken tijd om met elkaar eigen ervaringen te delen.

Wat is een praatcafé?

Vanuit de behoefte aan lotgenotencontact bij heel wat mensen met kanker en hun omgeving, organiseert het AZ Lokeren samen met Kom op tegen Kanker een praatcafé binnen je regio. Het praatcafé doet hierbij dienst als een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

Alle activiteiten zijn gratis.

Voor wie?

Mensen geconfronteerd met kanker. Ook familie en vrienden zijn welkom.

Wanneer?

Donderdag 21 juni om 14 uur.

Waar?

AZ Lokeren, vergaderzaal 5de verdieping.

Nadien is er ruimte voor een babbel met lotgenoten, de vrijwilligers van de Vlaamse Liga tegen Kanker en het supportteam van het AZ Lokeren.

Meer info