logo print

21
mrt
Praatcafé - Filmnamiddag

Het praatcafé is een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

 

Filmnamiddag: ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’

Tijdens dit praatcafé vertonen we de film ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’, een tragikomedie gebaseerd op een gelijknamig boek van Jonas Jonasson. Op de dag dat Allans honderdste verjaardag wordt gevierd, loopt hij weg uit het bejaardentehuis om nog een laatste keer op reis te gaan. Door een onverwachte samenloop van omstandigheden belandt Allan daarna in een reeks absurde avonturen die herinneringen oproepen aan zijn leven. Uit flashbacks blijkt dat dit niet zijn eerste avontuur was in zijn lange leven.

Na de film en tijdens de pauze is er volop gelegenheid voor contact met lotgenoten. Een ideale gelegenheid om even van gedachten te wisselen, een leuke babbel, gezelligheid...

Er zijn ook vrijwilligers van Kom op tegen Kanker aanwezig. U kunt bij hen terecht voor info of voor een luisterend oor.

Wat is een praatcafé?

Vanuit de behoefte aan lotgenotencontact bij heel wat mensen met kanker en hun omgeving, organiseert het AZ Lokeren samen met Kom op tegen Kanker een praatcafé binnen je regio. Het praatcafé doet hierbij dienst als een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

Alle activiteiten zijn gratis.

Voor wie?

Mensen geconfronteerd met kanker.

Wanneer?

Donderdag 21 maart 2019 om 14 uur.

Waar?

AZ Lokeren, vergaderzaal 5de verdieping

Meer info en inschrijving

Heidi Bruyneel
tel. 09 340 83 94
psycholoog@azlokeren.be