logo print

09
mei
Praatcafé - Feiten en fabels over voeding

Het praatcafé is een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

 

Feiten en fabels over voeding

Een interactieve namiddag met als afsluiter een lekker toetje voor bij de koffie.

Wat denken we al te weten over voeding? Wat klopt daarvan en wat klopt niet? Tussen spel en babbel gaan de diëtisten van AZ Lokeren jullie kennis verder aanscherpen rond gezonde voeding (bij kanker). Napraten kan daarna bij een hapje en een drankje.

Wat is een praatcafé?

Vanuit de behoefte aan lotgenotencontact bij heel wat mensen met kanker en hun omgeving, organiseert het AZ Lokeren samen met Kom op tegen Kanker een praatcafé binnen je regio. Het praatcafé doet hierbij dienst als een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

Alle activiteiten zijn gratis, inschrijven is verplicht.

Voor wie?

Mensen geconfronteerd met kanker en hun familie.

Wanneer?

Donderdag 9 mei om 14 uur.

Waar?

AZ Lokeren, vergaderzaal vijfde verdieping

Meer info en inschrijving

Kathleen Heyndrikx
tel. 09 340 83 84
psycholoog@azlokeren.be