logo print

12
mrt
Praatcafé - Effecten op je relatie en omgang met anderen

Het praatcafé is een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

 

Partners in kanker: effecten op je relatie en omgang met anderen

Kanker doormaken heeft ook effecten op je relatie en omgang met anderen. We staan stil bij die veranderingen, bekijken wat hierbinnen extra aandacht verdient en er is de mogelijkheid om met lotgenoten en partners van gedachten te wisselen. Na de pauze is er ruimte om verder met de aanwezigen bij te praten.

Wat is een praatcafé?

Vanuit de behoefte aan lotgenotencontact bij heel wat mensen met kanker en hun omgeving, organiseert het AZ Lokeren samen met Kom op tegen Kanker een praatcafé binnen je regio. Het praatcafé doet hierbij dienst als een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

Alle activiteiten zijn gratis, inschrijven is niet nodig.

Voor wie?

Mensen geconfronteerd met kanker en hun familie.

Wanneer?

Donderdag 12 maart om 14 uur.

Waar?

AZ Lokeren, vergaderzaal vijfde verdieping

Meer info en inschrijving

Paulien De Langhe
tel. 09 340 83 95
psycholoog@azlokeren.be