logo print
Er zijn momenteel geen kalender berichten.

17
okt
Dag tegen Kanker

Ook in het AZ Lokeren: 20ste editie van de Dag tegen Kanker, een organisatie van Kom op tegen Kanker i.s.m. meer dan 100 ziekenhuizen en zorgorganisaties.

Wat staat er op het programma?

  • In de inkomhal van het ziekenhuis zullen vrijwilligers de hele dag een stand bemannen. Hier kan je allerhande info verkrijgen, en het gele lintje (laten) opspelden als teken van steun voor kankerpatiënten en hun familie.
  • In de inkomhal van het ziekenhuis zal tussen 13.00 en 16.00 uur een stand worden voorzien rond het thema gezond leven en voeding, o.l.v. de diëtisten van het AZ Lokeren. Hier kan iedereen tevens een meting laten uitvoeren van de lichaamssamenstelling.
  • In de vergaderzaal op de 5de verdieping wordt een koffienamiddag voorzien voor kankerpatiënten. Bij een hapje en een drankje is er ruimte voor een goede babbel onder lotgenoten. Hiervoor wordt gevraagd bij voorkeur in te schrijven via psycholoog@azlokeren.be of 09 340 83 84. Inschrijven is nodig om een idee te geven over hoeveel hapjes we dienen te voorzien, maar we houden er uiteraard rekening mee dat het moeilijk te voorspellen is hoe je je die dag zal voelen.
  • In de vergaderzaal materniteit is er een koffienamiddag voor mantelzorgers van mensen die geconfronteerd worden met kanker. Bij een hapje en een drankje is er ruimte voor een goede babbel, ook wordt een extra attentie voorzien. Er wordt gevraagd bij voorkeur in te schrijven via psycholoog@azlokeren.be of 09 340 83 84.