logo print

18
okt
Dag tegen Kanker

Op donderdag 18 oktober 2018 organiseert Kom op tegen Kanker haar jaarlijkse Dag tegen Kanker. Meer dan 100 ziekenhuizen in Vlaanderen doen mee, zo ook het AZ Lokeren. Alle medewerkers en bezoekers zullen die dag uitgenodigd worden een geel lintje te dragen en zo hun solidariteit te tonen met kankerpatiënten en hun naasten. Gele lintjes worden uitgedeeld in de inkomhal van het ziekenhuis door de vrijwilligers van Kom op tegen Kanker. Daarnaast worden er ook enkele activiteiten gratis georganiseerd.

Lezing ‘Supportieve therapie’

Gebracht door Dr. Goossens Luc, arts supportteam. Vergaderzaal vijfde verdieping om 10 uur

Lotgenotengetuigenis

Interview met een lotgenoot. Vergaderzaal vijfde verdieping om 11 uur.

Look good feel better

Door de ziekte kan uw lichaam het hard te verduren krijgen. Ook de behandelingen kunnen voor onaangename nevenwerkingen zorgen. Je hebt een grauwe teint, je verliest jouw haren en wenkbrauwen, je hebt een vermoeide uitstraling? Een Kom op tegen Kanker-schoonheidsspecialiste geeft tips over hoe je jezelf best kan verzorgen en hoe je er snel beter kan uitzien.

Er worden twee workshops voorzien, één voor vrouwen en één voor mannen.

Vergaderzaal vijfde verdieping van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Inschrijven

Vrijblijvend inschrijven voor het voormiddagprogramma.

Verplicht in te schrijven voor ‘Look good feel better’ wegens beperkte plaatsen vóór 9 oktober 2018 via psycholoog@azlokeren.be of 09 340 83 84.