logo print

Intensieve zorgen

Intensieve zorgen is een afdeling waar patiënten opgenomen worden waarbij de gezondheidstoestand een continue opvolging van de verschillende levensfuncties vraagt.

De afdeling intensieve zorgen van het AZ Lokeren staat met een speciaal opgeleid team klaar om de patiënt met de beste zorg te omringen. De afdeling bestaat uit 6 boxen waar patiënten intensief verzorgd worden.

In het midden van de afdeling bevindt zich een centrale desk waar verpleeg­kundigen en artsen steeds toezicht kunnen houden op de patiënten. In de centrale desk bevinden zich schermen waarop de parameters van elke patiënt af te lezen zijn.

Bezoekuren

11 - 11.30 uur
15 - 15.30 uur
19 - 19.30 uur

Afspraken

  • Gelieve je steeds aan te melden (bellen) aan de deur en te wachten in de wachtkamer. De verpleegkundige komt je halen.
  • Om hygiënische redenen vragen wij de handen te ontsmetten bij het betreden van de kamers en bij het verlaten van de kamer.
  • Het bezoek is beperkt tot maximum 2 personen. 
  • Gelieve de bezoekuren te respecteren en spontaan de dienst te verlaten zodra het bezoekuur afgelopen is. Indien je om organisatorische redenen niet stipt op het voorgestelde uur kan komen, zullen we hiermee, in de mate van het mogelijke, rekening houden.  
  • Gelieve geen bloemen of andere geschenken mee te brengen, dit omwille van strikt hygiënische redenen.
  • Kinderen vanaf 12 jaar zijn toegelaten onder begeleiding van een volwassene en na overleg met het verpleegkundig team.

 

 

 

Contact

Dag en nacht op tel. 09 340 80 92 of 09 340 80 90.
Laat best één van de familieleden als contactpersoon optreden.

Inensieve zorgen is gelegen op het gelijkvloers.

Hoofdverpleegkundige: Sabine Ongena (foto)

tel. 09 340 80 80
Bereikbaar op weekdagen tussen 8 en 16 uur.

Erkenningen intensieve zorgen