logo print

Afspraak maken

Terug
Dr. Verlinden Wim
gastro-enterologie (maag-darmziekten)
maag-, darm-, lever-, en pancreasziekten
De arts respecteert het conventietarief op de raadpleging en bij hospitalisatie.

AZ Lokeren

Lepelstraat 2
9160 Lokeren

03 760 29 34

Uw afspraak wordt gemaakt via het secretariaat van de gastro-groep.

dinsdag 9 - 11.40 uur
Terug
Online afspraak maken

Voor een aantal artsen is het mogelijk om online een afspraak te maken. Klik op de naam van de arts van je keuze voor de link naar de afsprakenagenda. Klik hier voor de handleiding.

Klik hier om je afspraak te annuleren of te bekijken.

Klik hier om een afspraak voor een familielid/vriend te maken. Opgelet! Je dient eerst voor je kind, familielid of vriend een aparte login te maken. Bekijk hiervoor het hoofdstuk 'Familie en vrienden' in de handleiding.

Kan je de geplande afspraak niet nakomen? Laat dit zo snel mogelijk weten aan de betrokken dienst (ten laatste 24 uur op voorhand).Zo kan een andere patiënt sneller een afspraak krijgen. Hiermee vermijd je een ‘no-show’-kost van € 25.

Medische beeldvorming

Wens je een afspraak te maken met de dienst medische beeldvorming? Dit kan op het nummer  09 340 81 71. Meer info over de dienst vind je op de pagina van de medische beeldvorming. Klik hier.

Ziekenhuislabo

Voor alle labo-analyses (ook voor patiënten van buiten het ziekenhuis) kan je terecht in het ziekenhuislabo dat 24 op 24 uur geopend is, 7 dagen op 7.

Wil je beroep doen op de prikdienst dan kan dit op weekdagen van 7.00  tot 19.30 uur en op zaterdag van 7.30 tot 12.30 uur.
Meer info? Klik hier.